Vill du bli en drottning nu har du chansen!

Nu kan du bli drottning dessutom får du välja vilket land du vill regera över.

Visst låter det som en dröm? Detta kan bli verklighet om du har rätt utbildning och är rätt person för att bli stadschef över ett land. I Sverige är ju statschefen Kung Carl Gustav, men han har även sin drottningen nämligen Silvia.

Det är skillnad på att vara född kunglig och att gifta in sig i kungafamiljen. Jag skulle nog föredra att vara född i en kungafamilj, men skulle heller inte tacka nej till att gifta in mig i kungafamiljen. Sedan spelar det mig ingen roll vilken kungafamilj jag gifter in mig i. Jag är med i rojalistföreningen sedan flera år tillbaka och får alltid vår tidning rojalisten direkt hem i brevlådan.

Viss kan du bli drottning, men inte drottning som drottning Silvia. Du kan nämligen söka jobbet som Du ska som en drottning klara av flera saker samtidigt och det framgår även i ansökan om att det sägs att en kvinna kan göra flera saker samtidigt. Detta må låta som ett skämt, men jag som är född kvinna anser att detta stämmer väldigt bra på mig.

Om jag hade tid skulle jag genast söka detta arbete för den är verkligen klippt och skuren för mig. Jag jobbar nu som heltidsbloggare och har även franchise på sidan om bloggen där jag jobbar 50 %. Jag hinner inte med något annat just nu, men vem vet vad jag kommer göra i framtiden? Kanske blir jag drottning över ett land eller nöjer mig med helpdeskdrottning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *