Kuslig natt med fladdermöss & vampyr

När jag var barn så umgicks jag med en tjej som hette Veronica och hon kom från Värmdö.

Det var via den här tjej som jag kom i kontakt med smink första gången. Hennes mamma jobbade nämligen på NK huset i Stockholm. Hon jobbade då på parfym avdelningen och hade alltid med sig smink, skönhetsprodukter och parfymer till oss.

Jag följde med dem till hennes morfars stuga i Värmdö en sommar. Jag kommer ihåg att vi var på bryggan och fiskade fisk. Vi åt aldrig upp fisken utan begravde den i jorden i stället. Hon kände massa andra barn i området som vi lekte med. Vi spelade badminton i deras trädgård och hela tiden skröt var och en av barnen hur duktiga vi var. En av tjejerna sa inte ett ord om att hon var duktig. Det visade sig sedan att hon var duktig och därför fanns inte ens behovet av att ens skryta för oss som var mindre bra.

Har du minne av sommarstuga eller annan stuga som du har besökt? Vad är det som gör att man minns vissa stugor bättre än andra? Jag var även i en hyrd stuga för några år sedan och på kvällen satt jag ensam i skogen och fick då för första gången se riktiga fladdermöss som flög förbi mig. Detta är inte ett minne jag vill bevara och därför har jag inte så mycket att skriva om kvällen med fladdermössen. Jag vet att fladdermöss är lika blodsugare som vampyr. Vampyr finns det redan gott om omkring oss så dem behöver jag inte skriva om. Vi alla har vampyr som tar energi från oss.

Jag har ingen erfarenhet av rent vatten eller vart vi fick det i från. Jag vet bara att de brukade komma och tömma vattnet i stugan av en konstig anledning. Jag var barn så jag minns inte detta så mycket. Det finns en sida du kan besöka om du vill veta mer om Aqua Expert för de renar vatten så att du blir av med farliga ämnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *