Turkisk hamam är mitt dröm badrum

Jag har alltid haft en förkärlek till medeltiden och det osmanska riket just pga av turkisk hamam.

Det ska inte vara vilken turkisk hamam som helst utan det måste vare en turkisk hamam som finns i Topkapi slottet i Istanbul. För att när du ska få din behandling så har du någon som hjälper dig med att tvätta ditt hår och eventuellt en som tvålar in dig. Du gör inget av arbetet själv utan får hjälp med allt. Helst vill jag även att någon ska massera mina axlar också samt brygga kaffe åt mig samtidigt. Det är inte lite grejer jag vill ha för att bli nöjd. Jag gillar nämligen inte att bada i badkar utan föredrar då att bli underhållen om jag nu ska bada.

Ovan ser ni en bild av mig tagen i Topkapi slottet i Istanbul.

Nedan ser ni hur en riktig turkisk hamam såg ut på medeltiden i Istanbul.

Jag vill även ha en jacuzzi i min osmanska turkisk hamam för att verkligen trivas. Helst ska jag också ha en spådam vid min sida som stup i kvarten kan spå mig och servera mig med frukt, vin och choklad. Sedan är jag nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *