Hur jag fick tandläkare skräck

Som barn var jag ofta hos tandläkaren tills en dag då de skrämde slag på mig.

Det var på den tiden då jag gick på Liljeforsskolan i Gränby. Att gå till tandläkare var det roligaste jag visste. Det var för mig ett äventyr varje gång för att efter varje besök så fick jag välja en present i en korg av tandläkare. I korgen fanns det klistermärken och bokmärken. Jag vald alltid bokmärken med guld glitter på.

En dag när jag åter skulle till tandläkaren och laga ett hål för första gången bet inte bedövningssprutan på mig. Jag kände hur det började ila i min tand som de borrade i. Jag skrek och ville inte fortsätta. De ropade på förstärkning av tandsköterskor som skulle hålla i mig medans de borrade. För mig blev det en traumatisk upplevelse och sedan den dagen har jag fortfarande problem med tandläkare besök.

Jag har bytt tandläkarmottagning och går inte längre till samma ställe jag gick till som barn. Har ni själv minnen från er barndom och tandläkare besök? Jag kan rekommendera Dagnelidkliniken för de skrämmer i varje fall inte slag på barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *