A peace of cake

Vet ni vad Marie Antoinette sa när den franska folket klagade på att det inte fanns bröd att äta?

Hon svarade att då borde de äta tårtor, kakor och bakelser i stället. Med dessa ord blev hon hängd när de gjorde revolt mot kungahuset i Frankrike.

Det finns massor av fina inredningsvaror på Denny´s home som du kan ge bort i julklapp. Jag är för monarkin och är med i rojalistföreningen och skulle aldrig i mitt liv göra revolt mot något kungahus i något land. Turkiet har inte kvar sitt kungahus från osmanska riket och har blivit republik. Detta har medfört att de inte har något av sin historia kvar. Överallt finns det statyer på Ataturk fast att man enligt islam säger att det är fel med avgudadyrkan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *