Snart ska jag samarbeta med en makeup artist

Det finns en makeup artist som jobbar med skådespelare i Sverige som jag snart kommer att ha ett samarbete med.

Denna makeup artist har varit utomlands och snart kommer hon att ge mig färganalys och tala om hur jag ska lägga skuggor i mitt ansikte för att få bäst resultat.

Det finns även hemsidor på nätet där du kan ta del av makeup artist och andra upplevelser inom skönhet & hälsa.

Besök gärna och få massor av tips från olika städer. Även om de mest är från Stockholm så finns det guldkorn även i andra städer. Jag såg inte mycket från Uppsala i den staden jag själv bor i. Kanske kommer det att utökas med fler städer i framtiden beroende på hur populära dessa upplevelser blir i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *