Ljussättning Uppsala

I november och december så är det ljussättning Uppsala.

Det som jag anser är läckrast är ljustrålen eller laserstrålen som går från Carolina Redeviva som når ut flera kilometer.

Detta med ljussättning Uppsala gör man för att folk ska ta sig ut i mörkret. Det finns även vandringar om ljussättningen för de som ta del av all ljus över Uppsala.

Jag var närvarande på frukostmötet för Ljussättning Uppsala, men kunde inte närvara på Musikhjälpen. Jag skickade i stället min högra hand Emelie till frukostmötet för Musikhjälpen som fick ta anteckningar och meddela mig det senare.

Bor du inte i Uppsala och vill ha ljussättning så kan du alltid få det mysigt i ditt hem om du  besöker Denny´s home och se på fina Flos lampor på hemsidan. Det finns för alla smaker och jag visar här mina favoriter på belysningar.

Många människor har en stark taklampa som lyser upp hela rummet. Jag tycker att det blir mysigare och ger ett större intryck i hemmet om man har små belysningar på flera ställen i hemmet. Man behöver skuggor och man behöver även ljus på olika stället för att ge det sken som lämpar sig bäst i ditt hem.

Även Uppsala Slott är en av favoriterna för jag gillar nämligen gamla byggnader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *