Blogg och hemsida marknadsföring

Jag kan inte få nog om ämnet som handlar om blogg & hemsida marknadsföring.

marknadsföring på nätet

Jag har mina svagheter som tex höjdskräck och massor av andra saker jag inte klarar av som jag kan dela med mig av. Jag är ordblind och ansiktsblind det senare är något som är otroligt svår att leva med.

Hur roligt tror ni att det är för mig när jag hälsar på samma person 2 ggr på ett affärsnätverk för att jag är ansiktsblind? Om folk visste vilket helvete jag genomlider när jag inte känner igen människor och tittar på dem som ett frågetecken. Jag brukar komma med flera olika svepskäl varje gång jag inte känner igen ett ansikte. Jag hoppas hela tiden att de själva ska avslöja om de känner mig eller om de bara känner igen mig. Sedan har jag också ett stort hopp om att de ska tala om vilken relation de har till mig så att jag kan få ihop pusselbitarna.

Nog om mina svagheter och fobier nu så vill jag dela med mig om markandsföring. Min starkaste sida är marknadsföring och speciellt den som sker på nätet. Marknadsföring med blogg har jag länge hållit på med och fortfarande söker jag folk som är kunnigare än mig gällande blogg och markandsföring. Jag hamnar titt som tätt på denna sida där du kan ta del av vad du kan göra för din blogg eller hemsida.

Hur kommer det sig att Jack Daniels har 5 miljoner gilla markeringar?

Rule har en egen blogg där man kan läsa mer om deras tjänser. Där kan du läsa tex om Whiskey Jack Daniels som har 5 miljoner gilla markeringar på facebook. Försök och slå det om du kan gällande din blogg eller hemsida.

Facebook har nu begränsat sig och numera tar de betalt för att företag ska kunna marknadsöra sig på Facebook. Så vilket alternativ blir då kvar för dig om du nu ändå ska marknadsföra din blogg eller hemsida? Jo hederliga e-mail och nyhetsbrev som du kan skicka ut till dina kunder eller blogg läsare, så att de inte glömmer bort dig.

Jag har också fått matnyttig information om att facebook är en bra kanal för att samla på sig mail adresser, men i slutändan så är det er egen blogg och hemsida som är viktigast portal för att nå era kunder/läsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *