Dröm rum för min blogg

Jag som driver blogg önskar att få ett speciellt rum avsedd endast för min blogg.

Jag har hittat fina små hus som man kan ha även om man inte bor i villa. Vad är det som säger att man måste bo i villa för att ha en sådant litet hus på sin gård? Du kan lika gärna ha den i gården i ditt bostadsområde så länge din hyresvärd godkänner det. Enklast vore ju om man bodde i villa det förstå jag också.

Här nedan kan du se den som jag skulle önska Ett fristående uterum där framsidan är försedd med skjutdörrar från Friggebod för 54 995 kr. Det är ganska så normalt pris. Billigare alternativ blir dom där valstugorna politikerna använder var 4:e år. Men hur roligt är det med valstugorna när man kan bo bättre som nedan byggnad. Har du mer pengar och vill slå på större och då får du även också bo riktigt lyxigt. Denna skulle jag vilja ha om jag bli ännu större med min blogg än vad jag är i dag.

Här hade jag tagit emot mina samarbetspartners för min blogg och om sommaren skulle jag sätta mig en trappa upp. Här skulle jag även träffa kvinnor inom olika affärsnätverk som vill samarbeta med min blogg.

En bra blogg samarbete innebär win win metoden. Det ska vara bra samarbete för båda partner. Jag brukar tala om för folk jag står i ett samarbete och är principfast och står kvar vid mitt beslut. I ett samarbete ska man ge och ta så att energi flödar. Om energi är ensidig så brukar jag förr eller senare sluta ge energi tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *