Bättre arbetsyta för min blogg

Jag brukar vakna 07.00 och det första jag gör är att sätta mig ner och skriva i min blogg.

I dag vaknade jag 05.30 för att jag hade massor av blogg ärenden att ta uti med. Jag kommer på torsdag vara på 3 olika ställen i Stockholm. Jag börjar min dag i Stockholm kl 11.00 och avslutar kl 22.00 i blogg ärenden.

På onsdag ska jag eventuellt besöka en ny samarbetspartner och få komma på studiebesök i deras verkstad. De vill visa mig hur duktiga de är och för att vinna all mitt förtroende. För jag kommer nämligen att göra ett reportage om dem i min blogg.

Jag  behöver därför ett nytt arbetsteknik för min blogg och har börjat spåna på olika sidor som tex

Jag hittade string hylla som kan vara lättillgängliga för all pappersarbete gällande min blogg. Det ska vara bekvämt och enkelt då är det rätt.  Den ovan kostar ca 750 kr och är enligt mig ingenting för hur effektiv den är. Jag skulle nog hellre ställa den i fönstret och titta ut än att titta in i en vägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *