Jag vill ha inglasad balkong

Något jag alltid har önskat mig är inglasad balkong och jag tror att jag har hittat lösningen på detta nu.

Att ha inglasad balkong innebär att du utökar din bostad med ytterligare ett rum. Jag brukade besöka min granne som bodde exakt som jag fast med inglasad balkong. Det kändes som om man var ute på en fin restaurang varje gång jag satt i hennes balkong och drack kaffe på kvällarna.

Snart kommer ett företag att tapetsera om mitt vardagsrum för att min kanin Femman hade ätit upp tapeterna. Jag klädde om med tyg och kaninen överlistade mig och tyget. Nu ska allt göras om. När detta är färdigt så ska jag fixa en inglasad balkong och få ännu större lägenhet.

På hemsidan som heter kan du få tips på massor av inredningsdetaljer kring både badrum, balkong och mycket mycket mer.

Om jag hade haft min kanin Femman kvar hade han älskat inglasad balkong. Jag vet en kanin i Gottsunda som bor i en inglasad balkong. Den här kaninen har både bur och inglasad balkong del helt för sitt förfogande. Sommar som vinter bor deras kanin på den inlgasade balkongen.

Jag kommer då använda rottingmöbler i min inglasade balkong om jag lyckas få det innan sommaren. Det bästa är att man kan vistas på inglasad balkong både sommar och vinter. På vintrarna skulle jag använda infravärme i inglasade balkongen för att kunna sova där. Tänk att sova under en bar himmel, för det är precis vad man kommer att få göra. Jag känner igen många stjärnor som Karlavagnen mm och kommer att räkna stjärnor varje gång jag ska lägga mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *