Drömtydning

Jag skulle vilja ha hjälp med drömtydning.

Jag drömde om att jag bodde på rum 202 och hade alltid svårt att hitta till mitt rum. Jag bor alltid ovanför Clarion Hotell Gillet och nedanför finns det alltid massor av butiker. Faktiskt så drömmer jag ofta om min drömbostad. Jag bodde nämligen en gång i tiden i huset bredvid Clarion Hotell på Sandbacken i centrala  Uppsala. Hela tiden vill jag tillbaka dit.

Vad innebär det att jag bor på rum 202 enligt en drömtydning? Om jag kör numerologi så skulle 2+2=4

4. Stabil, Beslutsam, Säkerhet, Konservativ, Praktisk, Följer regler, Systematisk, Solidarisk, Objektiv

Det låter som om jag är en väldigt stel person om man läser beskrivningen av vad 4 innebär. Jag är enligt mig själv en objektiv person som inte påverkas av den ena sidan av en historia. Jag brukar bilda mig en egen uppfattning.

Jag brukar minnas alla mina drömmar och brukar läsa om drömtydning väldigt ofta. Än i dag drömmer jag om att jag alltid letar reda på ett badrum. Lexington är ett klassiskt märke enligt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *