Kan man få Shabby chic stil i sitt badrum?

Jag är som besatt av inredning just nu för att jag ska samarbeta med ett företag som ska hjälpa mig från scratch att få ett shabby chic stil.

Nu funderar jag även på att göra om mitt badrum till att få Shabby chic stilen. Då behöver jag ett helt nytt badkar i stilen Shabby chic med lejonfötter helst.

Jag har en sann spökhistoria om mitt badrum

En gång när jag satt i telefon den tiden då jag jobbade som telefontolk så hördes ett högt ljud av att något kraschade. När jag vände mig om så såg jag badrumsspegeln hade hoppat ut ur sin plats och hamnat i hallen. Jag kan inte än i dag förstå hur en spegel kunde förflytta sig så långt fram och hamna i hallen. Man skulle kunna tro att någon kastade ut spegeln från badrummet så att den hamnade i hallen. Någon annan förklaring finns inte till att den förflyttades så stort avstånd. Även den myndighet som jag tolkade för hörde hur det kraschade och undrade vad som var på gång. Jag förklarade precis som det var utan att lägga till eller att dra i från precis såsom man även gör när man tolkar ordagrant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *