Jag behöver duktig webbredaktör för min blogg

Känner ni någon duktig webbredaktör så är jag villig att anlita personen för vissa uppdrag här på min blogg.

Min blogg behöver en helt ny design och översättning till engelska för jag ska börja samarbeta med utländska företag. Utländska företag kräver att min blogg översättes till engelska. Jag har förut varit i kontakt med webbredaktör och utbildat mig inom SEO för att kunna hantera min blogg bättre. Det visade sig att jag inte hade fått grundlig utbildning i SEO utan jag fick hjälp av Lotta Carlberg gällande min blogg. Tänk att optimera en blogg kunde vara så enkel, men att jag inte fick ta del av kunskapen genom de som jag anlitade.

WordPress har verktyg anpassad för en blogg och SEO. På Wise IT söker de en JAVA utvecklare och ni kan hitta fler jobb inom IT branschen på IT Jobb. Jag har studerat programmeringasspråk och just när vi började med programmeringsspråket JAVA så avslutade jag mina studier och flyttade till Uppsala. Jag hann med C++ programmeringsspråket som tur var. Jag har en önskan om att ta upp mina studier igen gällande programmeringsspråk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *