Öka besökare till din blogg hemsida eller e-handel?

Internet, blogg och facebook växer så det knackar i fogarna. Det är inte bara marknadsföring som stiger med 25 % varje år utan nu köper var 3:e person sin julklapp på nätet. Nu kan du öka besökare till din blogg och hemsida.

Visste du tex att det finns företag på nätet som kan hjälpa dig med nyhetsbrev till dina kunder? Jag ramlade in på en sådan sida då jag sökte på nätet efter en konsultation med min facebook expert Lotta Carlberg. Lotta Carlberg är min administratör på facebook och är även en administratör på min blogg. Lotta kan hjälpa dig att öka besökare till din blogg och hemsida.

Jag vet att Lotta Carlberg brukar tala varmt om att man kan samla email adresser och skicka nyhetsbrev till sina kunder. Hon menar att när jag har något nytt som sker på bloggen så ska jag skicka ut det som ett nyhetsbrev till mina läsare som är medlemmar hos mig.

Vad köper man då till en som driver en blogg i julklapp?

Ett bra alternativ är ju att man då köper program för att skicka ut nyhetsbrev som julklapp till den som driver en blogg. Du kan köpa detta som en julklapp även till folk som inte driver en blogg. Du kan köpa denna julklapp till vilken företagare som helst bara de har en hemsida.

För att öka din statisik på blogg så kan det vara värt att fundera över hur du kan utnyttja nyhetsbrev. Dina läsare på din blogg kanske inte läser din blogg varje dag. Du kanske också är sorten som inte uppdaterar din blogg varje dag. Var vaken så att du aldrig tappar besökare till din blogg eller hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *