Inte utan min blogg!

Tänk om jag hade vunnit pengar denna vecka, skulle jag byta jobb och lägga ner min blogg?

Jag hade inte bytt jobb utan hade absolut fortsatt att driva en blogg. Utan min blogg skulle jag inte känna att jag lever. Ni kan ta vad ni vill i från mig bara ni inte tar min blogg i från mig.

Nästa vecka kommer jag att träffa massor av offentliga personer och är på två olika event kopplad till min blogg. Vilka kända ansikten som bjuder in mig och min blogg till sina kändisfester får ni ta del av nästa vecka. Det blir möten med sångerskor, chefredaktör för en stor modetidning och massor av skådespelare. Tur som jag har så sker båda dessa event på Södermalm och jag åker dit tillsammans med en skönhetsdrottning som är författare samtidigt.

Vad hade jag gjort om jag i stället vann pengar på. Jag hade faktiskt inte lagt ner min blogg, tvärtom hade jag haft tid att skriva i min blogg mer än vad jag hinner med i dag.

Jag har en dålig sida och jag kan inte vistas på offentliga platser längre tid. Sist jag åkte tåg så gick jag in i hissen och väntade tills att mitt tåg skulle åka. Jag orkar helt enkelt inte stå i folkmassor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *