Nytt fenomen Black Friday

Black Friday är ett fenomen från USA som nu har spridit sig som en löpeld över hela världen.

Detta innebär att man sänker priser på vissa varor på fredagar. Lite som en mellandagsrea efter julafton.

Förutom Black Friday så finns även Lyoness som är en internationell shoppingcommunity. Ett tips från mig till Lyoness är att de borde använda sig av Black Friday enbart på fredagarna såsom man använder mellandagsrea bara på jullovet.

Då har jag man köpt upp domänadressen så att jag kan lägga in massor av shoppingtips till dig som vill shoppa loss. Här kommer vi ge dig tips på massa olika saker du kan köpa allt från mode till inredning så att det blir roligt för dig att shoppa.

En sak som aldrig drar mig är när en butik skriver “upp till 70 % rabatt”. Då vet jag att de har 1-2 plagg för 70 % rabatt och resten är ca 30-50 % rabatt. Det finns butiker som påminner om NK huset i Stockholm som skickar sina kläder vidare till outlet för att aldrig ha rea i sina butiker. Detta gör att folk som är studenter aldrig kliver in i deras butiker. De borde behålla sin rea för att dra till sig kunder i olika kategorier. Du kan inte göra en sångkör med endast den bästa sångaren. En skog med bara en sjungande fågel skulle också ta död på all liv i skogen.

Just sådana butiker behöver verkligen en Black Friday i sina butiker och dra till sig alla studenter i sin stad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *