Perfekt julkort med Edward af Sillen

Julkort med min Emelie, Edward af Sillen ett fint minne för evigt!

Edward af Sillen är aktuell som manusförfattare till långfilmen “Medicinen” som regisserats av Colin Nutley.

Jag har nyligen träffat regissören Edward af Sillen och intervjuat honom tillsammans med min press och media ansvarige Emelie Andersson. Jag kommer att publicera intervju med Edward af Sillen där ni får ta del av mer om hur han blev anklagad för plagiat, hur han kom till Sverige och om hans nya projekt bara här på bloggen. Det var Gina Dirawis och Sarah Dawn Finers nummer som på pricken var likt en sketch i People’s Choice Awards 2012. SVT drog in jurister då och allt detta får ni ta del av längre fram i bloggen.

När intervjun var slut så ville jag ta en bild av oss som vi alla tre sent kommer att glömma.

Man borde skicka ett julkort på Edward af Sillén till alla i hans umgängeskrets och visa vilken fantastisk människa han är. BGA fotocenter har även 9 fysiska butiker i Sverige och du kan även beställa direkt på deras hemsida.

Du behöver inte träffa Edward af Sillen utan du kan göra julkort med din familj. På BGA fotocenter så har du massor av olika alternativ att välja bland. Det finns något för alla smaker. Ett kort med kuvert kostar 5.95 kr och det blir inte alls dyrt om du tex skulle skicka till 10 personer. Det kommer då att kosta dig endast 59.50 kr.

Så här kan det se ut när du gör ett julkort. I stället för Edward af Sillen så har jag tagit mina bilder. Favorit är den med pepparkakor.

2 svar på ”Perfekt julkort med Edward af Sillen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *