En blogg saga Skönheten & odjuret

Nu ska jag berätta en blogg saga för er. Har ni sett sagan om skönheten & odjuret?

Det finns massor av metoder man kan ta till för att bli en skönhet. Lika många metoder finns att ta till för att bli ett odjur.

För att bli en skönhet så kan du göra dessa behandlingar på Expilo.

På hittar du Hårborttagning är det viktigaste för en kvinnas skönhet. Har du matchande mustache till ditt mörka hår så spelar det ingen roll hur mycket du lägger ner på din skönhet. Regler nr 1 är att vara hårfri.

Muskelavslappnande för dina rynkor om du nu har djupa rynkor tex mellan ögonen. Det finns många metoder med muskelavslappnande (botox) metoder du kan ta till. Du kan använda detta även för att få ett smalare ansikte.

För att jag driver en stor blogg så har jag haft massor av olika samarbeten med företagare inom skönhetsbranschen. När jag har varit på olika blogg event och mött andra som driver blogg så har jag lagt märke till att de flesta blogg tjejerna har fyllda läppar.

Att skönhetsoperera sig till ett odjur

Sedan kan du även ta till metoder för att bli ett odjur och då får du nog vända dig till skönhetsindustrin i Hollywood. Där kan de minsann göra vanskapta ansikten för den som önskar det.

Jag har aldrig sett några blogg tjejer som har vanskapta ansikte i Sverige i varje fall. Blogg tjejer ser alltid väldigt fina och naturliga ut trots att de har p.g.a. av sin blogg fått massor av erbjudanden. Jag har aldrig sett blogg tjejer missbruka skönhetsingrepp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *