Salong You tjäna pengar på bloggen

Jag har varit på Salong You med hela teamet från Blogfame.

Salong You startades av Steve Terry som är känd hårguru. Jag blev inbjuden av Sebastian Lysén som även är känd från Supermodel Sverige. Detta var ett fantastiskt event där vi fick tips på både make up och hår. En av dem som jobbade på Salong You hade en maskin man fick prova. Maskinen tog kort och visade hur ens hy skulle se ut om 3 år.

Ni kan hitta mer om eventet för blogfame Salong You om ni går in på Salong You sida och läser. Salong You är en av samarbetspartners för Blogfame som är mina uppdragsgivare. Så det var egentligen ett möte om hur vi som bloggar kan tjäna pengar på både blogfame och Salong You.

 

2 svar på ”Salong You tjäna pengar på bloggen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *