Attrahera pengar enligt attraktionslagen

Zara Bejmyr som driver Zoul Fish & Spa frågade mig varför jag var så snäll och skänker pengar till välgörenhet.

Du måste tänka enligt attraktionslagen även när det gäller att attrahera pengar.

Jag svarade med att jag har upptäckt något med attraktionslagen som gör att jag alltid har pengar att skänka. Universum ger pengar till den hand som kan skänka pengarna vidare för energi ska aldrig stå still. Om du inte gör något gott med dina pengar avstannar energi och då blir det stopp. Jag är inte godare än någon annan människa jag har bara upptäckt att man kan följa energi flödet eller vara en kloss i den.

På kulturnatten skänkte jag pengar till bröstcancer fonden. Tjejerna fick rösta fram om jag skulle skänka pengarna till Childhood Foundation med Drottning Silvia och prinsessan Madeleine i spetsen eller bröstcancerfonden.

Bilden visar sitt tydliga språk att alla röstade på att jag skulle skänka pengarna till bröstcancerfonden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *