Tävling vinn armband från märket IDAR

Som alla vet så får jag in massor av produkter från olika företag och jag kan ej behålla allt och därför har beslutat mig för att lotta ut skönhet, smycken, hälsa och mode i bloggen varje vecka så håll utkik.

Tävlingsregler: sms:a VECKOMAGASINET till 72 722 så följer du min mikz app. Sedan är du med och tävlar. Om du redan följer skriv i kommentaren “redan följare” och dela i stället på facebook så är du med och tävlar. Alternativ har du en blogg skriv om inlägget i din blogg.

Tänka att du ska vinna smycke från Idar? Du kan ge Idar smycket till någon i julklapp.

Lämna sedan en kommentar i detta inlägg och du är med och tävlar!

Förra veckans vinnare

Jeanette Söderqvist från Garphyttan

3 svar på ”Tävling vinn armband från märket IDAR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *