Existerar mode & fashion när det gäller barnvagnar?

Visste du om att det även finns trender att följa när det gäller barnvagnar?

En rolig historia om just barnvagnar.

Ett par hade just fått barn och strosade omkring på stan med sin nya baby och en barnvagn från märket Jumper för 4495 kr. De var studenter fortfarande och hade inte råd med de dyrare varianterna. En dag när de går omkring så ser de ett annat par som åker omkring med en ännu dyrare vagn. De paret var inga fattiga studenter utan hade råd med det bästa och dyraste på marknaden. De körde barnvagn från märket Bugaboo Donkey för 12 250 kr. Pappan som var student och inte hade råd med denna vagn närmade sig den dyra vagen och rätt som det var tog tag i den och körde i väg med den. Han lämnade kvar sin vagn från märket Jumper för 4495 kr och tog tag i den dyrare och sprang snabbt som blixten därifrån.

När hans fru dök upp skrek han “skynda dig Lena innan de ser oss”. Lena var väldigt förvånad och sa “men Arne det där är inte vår vag och barnet tillhör inte heller oss det är någon annans unge. Tyst skrev Arne till Lena. Ser du inte att de har en dyrare vagn som kostar hela 12 250 kr Bugaboo Donkey är en efterlängtad vagn som slår världen med häpnad både när det kommer till design och kvalité. När Lena hörde priset så förstod hon sin man och gjorde som han sa. Vad ska man med rätt unge till när man kan få rätt märke och pris på barnvagn?

Nu förstår ni att detta bara är en rolig historia om barnvagnar från olika märken. Dessa barnvagnar kan du hitta på Pyret och snäckan.

En tanke om “Existerar mode & fashion när det gäller barnvagnar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *