Bloggare & business

Jag har varit på Business Bloggers vip kväll som var för endast inbjudna gäster och bloggare.

På business bloggers lär du dig som bloggare hur du tjänar pengar.

Det har varit fantastiska föreläsare på plats och utställare. En av dem var Företagarna i storstad nämligen Stockholm. Vi fick en fråga på tävlingen om ekonomi. Nu kommer jag inte riktigt ihåg frågan men den löd ungefär när började människor bli ansvariga själva när deras företag hade gått i konkurs. Rätta svaret var medeltiden för det var svårt att kräva människor på pengar innan dess om de var utländska och hade byteshandel. Man betalade också förut med guld och senare gick över till pengar. Det fanns 3 representanter från Företagarna och alla var de hjälpsamma när man hade frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *