Bloggare på Business bloggers

På dagen är det öppet för allmänheten att besöka Business Bloggers och på kvällen så är det endast inbjudna gäster.

Går ni in här på Business Bloggers samarbetspartners så ser ni mig bland dem.

Jag är inbjuden på kvällen och har med mig min hov av tjejer när jag reser. Med mig har jag modisten Kajsa och min press och media ansvarige för bloggen Emelie Andersson. Jag ska även i dag ha lansera en helt ny kreation av Kajsa. En hatt som är klippt och skuren för att passa just mig och min stil.

Är du bloggare så ska du absolut vara med på detta event. Som bloggare får du lära dig hur du tjänar pengar. Att försörja sig som bloggare är faktiskt en dröm för många bloggare.

I november så är jag inbjuden på massor av event och pressmöten med blandade kändisar både från Uppsala och Stockholm. Allt detta ska jag gå igenom tillsammans med min press & media ansvarige för bloggen. Jag ska intervjua massor av kända personer som anländer till Uppsala i uppdrag från presschefen från Stadsteatern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *