Restaurang öppnas Annabels Uppsala

Nu får ni ta del av Annabels Uppsala en helt ny restaurang.

Texas Longhorn  har stängt sina dörrar och tackar alla sina kunder genom tiderna. Ombyggnad sker just nu och nya restaurangen Annabel´s öppnar den 20/10. 

November månad blir en spännande månad och när Annabels  öppnar så får ni besöka denna restaurang.

Jag älskar att besöka restaurang som är helt nya. Man vet aldrig vad en ny restaurang har att erbjuda förrän man besöker den. Nu finns i varje fall Annabels Uppsala som man kan besöka om man är hungrig. Jag har för vana att prova nya maträtter, men det blir alltid fisk om det finns på menyn. Förut brukade jag alltid välja pasta vart jag än skulle äta. Jag har slutat äta pasta för att det bara innehåller kolhydrater.

Väntar på ett medium

Just nu väntar jag på ett medium som är på väg till mig för att ge mig en medial vägledning. Hon är snart färdig medium och går sin utbildning hos Medium Maria Therese Agerhill Bohman i Aghersta.

Jag har varit hos många medium i mitt liv och jag kan känna att alla är de olika. Det är som att prova en restaurang tex Annabels Uppsala så får man olika maträtter. Ingen kock är den andra lik och detsamma gäller medium.

2 svar på ”Restaurang öppnas Annabels Uppsala”

  1. Jag har kämpat med min övervikt i flera år.

    Min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bästa resultatet.

    Gissa om det blev någon resultatförbättring!

    Beställ din Efedrin på http://www.potensmedel.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *