Därför bör du köpa julklappar redan nu!

Jag kan förstå att folk skjuter upp på sina julklappar in i det sista för att på självaste julafton springa på stan för att köpa sina sista klappar.

Du kommer att spara både möda och besvär om du börjar redan nu att handla. För när varenda kotte är på stan och stressar så kan du njuta framför din öppna brasa med en varm glögg och se ut genom fönstret på vackra snöflingor. Du kan dessutom hinna med alla julfilmer som sänds endast varje år vid juletid.

Nu har du faktiskt chansen att köpa dina julklappar på nätet och slipp stå i en lång kö och höra massor av skrikande unga i julruschen.

Något som är roligt är att handla julmat dagarna innan julafton, men julklappar ska du handla nu i november. Jag ger dig här bästa julklappsidan du kan besöka i lugn och ro. Besök hittajulklappar.se och välj bland massor av saker.

Det är så enkelt du kryssar för om det är en pojke eller flicka du ska köpa till. Även ålder och sedan hur mycket julklappen får kosta.

Jag testade flera sökresultat som mor, dotter, vän, släkting mm och till slut fann jag denna vackra smyckeskrin.

En sann spökhistoria om en skrämmande julklapp.

En kvinna hade vid jul besökt en antik butik och köpte en tavla föreställande en kvinna som sitter framför en öppen brasa kring 1700 talet. När hon tog hem den så kände hennes mormor igen kvinnan på tavlan. Mormor påstod att kvinnan på tavlan var hennes moster som hade försvunnit spårlöst för länge sedan. Ingen visste vad som hade hänt den här mostern. Samma natt drömde kvinnan om att mostern besökte henne och talade om att hon hade blivit förgiftad av sin bästa väninna för att båda var kära i samma kille. Hon beskrev den här bästa väninnan så exakt som möjligt. Bästa väninnan hette Mary och bodde i ett hus strax utanför London. Kvinna begav sig till London för att se om hon kunde hitta spår av sin mosters mördare och historien bakom detta. När hon väl kom fram till London visade det sig att mördaren inte var ensam om lögnen utan hade fått hjälp av mannen båda var kära i. Det fanns en mörkare historia varför båda beslöt sig för att mörda mostern. Den mörka historier blev begravd med den försvunna mostern och det enda sättet att få reda på det är att tolka sina egna drömmar bättre. Därför uppmanar denna historia människor till att ta sina drömmar på allvar för det finns mycket dold budskap i våra drömmar som vägleder dig i framtiden.

Denna mörka historia blev aldrig avslöjad och än söker kvinnan svaret på frågan om varför hennes mormors moster blev mördad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *