Bröstcancerfonden

På kulturnatten sponsrade mitt företag Veckomagasinet till bröstcancerfonden och detta har fått vissa reaktioner och frågor av min läsare. Läsaren Maria ställer frågor.

Hej, sedan du är en som stödjer Rosa bandet har jag lust att fråga vad du anser om alla artiklar och dokumentaren som gjordes nyligen som granskat rosa bandet och vad alla insamlade pengar egentligen går till. Astra Zeneca ar till exempel en av de största sponsorerna av rosa bandet och en av de största företag som släpper ut giftiga kemikalier som i sin tur orsakar cancer…

Svar: Jag hade två förslag den ena var bröstcancerfonden och den andra childhoodfoundation. Jag lät några företagsamma tjejer få rösta och de röstade fram bröstcancerfonden. Just nu pågår en stor kampanj bl.a Waynes Coffee är med och donerar där 2 kr för varje såld varm dryck gå till bröstcancerfonden. På något sätt så måste denna forskning gå fram och för att forskning ska gå framåt så måste vi vara med och stödja detta. Detta låter kanske konstigt att Astra Zeneca är en av de största sponsorerna. Glöm då inte att McDonald är också sponsor till barnsjukhus Ronald Mcdonald, fast att de själva producerar maten folk blir sjuka av. Listan kan göras lång när det gäller hur man först sprider något dåligt för att sedan samma källa försöker återställa en skada de själva har varit med och förorsakat.

Har du sett dokumentären The Thrive? Där följer man bara pengarna och förstår att mycket av det som sker i världen har inte med religion, rasism eller med något annat att göra. Bara du följer pengarna så inser du att 99 svar på 100 frågor handlar just om pengar. Läkemedelsindustrin är inget att lita på i något avseende för de döljer 99 % av den mörka sanningen om vad läkemedel gör mot din kropp. Vi människor är självläkande och detta har man bevisat och trots detta så nekar man sådana teorier eftersom man inte tjänar pengar på att människan ska vara självläkande.

Visste du att energi går att återvinna från rymden? De som har kommit på dessa teorier har man röjt ur vägen genom mord. Allt dessa konspirationsteorier kan du se mer av om du går in och tittar på The Thrive som är 3.5 timmar lång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *