Transmedium och bevis för att det finns liv efter döden

Vad vet vi egentligen vad som händer efter döden?

Jag har varit på en transmedium seans hos Camilla Elfving Persson. Till råga på allt så låg hennes mottagning på Allhelgonagatan. Självklart ska det vara ett sådant gatunamn för sådana ändamål.

Först så fikade vi allihopa i köket och lärde känna deltagarna. Efter det fick vi gå in i ett lite mörkare rum med bara levande ljus. Det var sådan härlig energi i den salen som Camilla skulle komma in i trance. Camilla berättade att när hon är i trance så kunde hennes guide Edwin tala till oss genom henne. Den där Edwin hade humor och skojade med mig när jag ställde frågor.

Camilla Elfving gick i trance och vi kunde se hur olika ansikten trädde fram. Det märkliga var att alla som satt upplevde samma förändring och samma färger i hennes energi. Man fick bekräftelse av de övriga att det man såg stämde överens med vad de övriga såg. Detta går inte att beskriva med ord för detta är något man måste uppleva för att förstå med alla sina sinnen.

Camilla Elfving är även författare och ni kan hitta hennes böcker här på Vattumannen. Jag har läst alla hennes böcker och rekommenderar varenda en av dem. Just nu läser jag hennes senaste bok “Den slutna kretsen”, som handlar om en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *