Visste du att dina fötter avslöjar din intelligens?

Det finns ett ordspråk att det dåren inte kan tänka ut lider fötterna av.

Detta menas med att en klok person får inte trötta fötter för att den kloka gör allting smidigt. Den som inte har logik kommer att behöva springa mer i livet och dessutom inte ha en krona över i fickan.

Detta kan jag se bland människor som jag har samarbetat med. De som inser vad samarbete är visar en enorm tacksamhet och de som inte förstår hur ett samarbete fungerar biter handen som sträcker och samtidigt skjuter sig själva i foten.

Universum säger att du ska klippa med människor som ändå inte tillför dig något mer än huvudvärk så att du kan få in ny energi som är friskare.

Du kan även gå en genväg till att få fina fötter. Detta genom Fantastic foot mask. Du har dem först 2 timmar på dina fötter. Sedan sköljer man den och då börjar fötterna att flagna mellan 3-5 dagar. Efter ca en vecka så lär fötterna bli superfina och lena. Jag har hört andra som har använt denna produkt och de har varit jättenöjda.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *