Det sägs att John of God kan bota människor?

Om du hade en obegränsad ekonomi vad hade du gjort?

Jag har ställt denna fråga till folk i min omgivning och nedan redogör jag olika drömmar från olika personer.

1. Jag hade gått kurser i personlig utveckling.

2. Besökt mediala skolan som heter Arthur Findlay College i England.

3. En tripp till rymden

4. Gjort en resa till John of God för att bli botad

Det som gjorde mig mest nyfiken på alla svar var den som skulle göra en resa till John of God för sin hälsa. Jag googlade på honom och fann häpnadsväckande information. Han kan verkligen bota människor sägs det. Det du ska göra är att ta en bild på dig med vita kläder och skicka det till John of God. Anledningen till att kläderna ska vara vita är för att han enklare ser din energi.

För att kanske kunna få obegränsade pengar eller åtminstone få lite mer än vad du i normalt har, så kan du besöka. Har du otur i kärlek just nu så sägs det att man då i stället får tur i spel. Lycka Till!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *