Inför Halloween så tipsar jag om riktiga klänningar

Nu när det är Halloween allhelgon natt så ska du besöka dina anhöriga på andra sidan, annars kommer de att besöka dig i stället.

Maskerad, goth och mycket annat kommer du nu att möta framöver. Filmer jag kan tipsa om som är aktuella är nya filmer som Dracula och Ouija. Dessa två är skräckfilmer som är högaktuell just nu.

Till denna helg så behöver du också se om dina kläder så att du passar in bland helgon, spöken och andar.

Detta visste du inte om klänningar

Klänning kommer ursprungligen från ordet klädning som var ett plagg för både män och kvinnor. I början av 1500 talet hade man alltid tvådelade kläder. En som användes vid bysten och en för nedre delen av höften. Det var inte förrän på 1700 talet som man skapade den första klänningen som inte var delad utan var en helhet som bars av främst kvinnor.

Diane von Fûrstenberg har ett fint ordspråk för just klänningar citat “Feel lika a woman wear a dress”.  Diane von Fûrstenberg är tysk prinsessa och man kan tro att hennes blåa blod har fått henne så populär som modedesigner. Det finns många kungligheter som har hoppat på både design och annat, men det är något speciellt med Diane von Fûrstenberg eftersom hon fortfarande är så populär inom mode branschen. Jag håller helt med henne för har svårt att bära byxor om jag ska känna mig kvinnlig. Jag väljer alltid klänning till fest och det skulle aldrig falla mig in och bära byxor. Den enda gång jag väljer byxor är när jag ska rida för jag är nämligen en hästtjej i grunden och har ridit i många herrars år.

Nedan radar jag upp snygga svarta klänningar klippt och skurna för Halloween. Det enda som fattas för att du ska få den rätta looken är teatermask.

Svart klänning går alltid hem vare sig det är vardag, fest eller Halloween. Du kan även använda svart spets till Halloween helgen som är nästa helg som kommer.

Själv ska jag inför Halloween åka till Stockholm och shoppa loss för att hitta den perfekta klänningen och gör jag inte det så kan jag enkelt beställa en klänning från Haléns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *