Därför ska du anställa den som påstår sig vara en mångsysslare

Hade jag vunnit en miljon kronor på  så skulle jag anställa en person vid min sida som ska hålla reda på alla mina behov.

Den personen bör i sin meritförteckning vara en mångsysslar och ha dessa egenskaper:

Serviceinriktad i den mån att hon älskar att ordna event och planera.

Tala engelska flytande för när jag inte hittar ett ord så ska hon snabbt slinka in med det rätta ordet.

Vara utbildad kock för att kunna laga mat vid olika event

Utbildad psykolog om jag har behov att prata av mig så ska hon förstå mig och även kunna uppmuntra mig. Med detta så medför att hon ska vara en människa kännare och snabbt avgöra vilka människor som är att lita på när det gäller deras förmågor i samarbeten.

Hon ska även var utbildad i ekonomi så att hon kan vara min revisor och ekonomisk rådgivare

Hon ska kunna sätta upp hår och sminka också som en plus i kanten.

Med en sådan person vid min sida skulle jag kunna ordna välgörenhet och få hjälp med precis allt. Jag skulle kunna jobba mer och tjäna mer om jag hade någon som var mångsysslare vid min sida. Att jag tjänar mer innebär att jag skulle ha förmågan att hjälpa fler. För att kunna hjälpa måste jag själv först få hjälp så att jag har energi att hjälpa andra.

Vad hade du själv gjort om du vann en miljon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *