Denna fråga avgör om du lever ditt drömliv!

Det finns enkla metoder till att se om folk verkligen trivs på sina jobb eller lever sina drömliv, vet du vilken fråga det gäller?

Om du vann pengar genom att få 13 rätt nästa lördag skulle du byta jobb? Om du svarar att du skulle byta jobb så jobbar du förmodligen med något som inte alls passar dig i dag.

Om du väljer att jobba kvar då har du verkligen ditt drömjobb. Hur hade ditt liv sett ut om du fick välja och hade verkligen vunnit på speltips med 13 rätt?

Detta hade jag gjort om jag vann pengar!

Som jag nämnde ovan skulle jag påskynda processen med en uppfinning som jag har kommit på. Denna uppfinning är teknisk och jag är inte en teknisk lagd person därför blir det för mig något jag tänker göra när jag väl känner mig mogen för det.

Jag hade lagt ner alla pengar på min uppfinning och sedan med denna uppfinning gjort gott för världen. Både genom den vinst som skulle komma i form av pengar och den vinst jag skulle kunna göra för människor med själva uppfinningen. Pengarna från vinsten skulle jag först och främst skänka till organisationer som tar hand om djur.  Jag har svårt att se på bilder av plågade djur. Jag undviker dem och jag är emot all päls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *