Hur utvecklar du ditt nätverk & knyter kontakter bäst?

Detta gör du bäst om du tex besöker Mitt Företag och andra mässor som handlar om företagande.

Du bör ha med dig visitkort som du sedan kan byta med andra personer så att man kan knyta kontakter och samtidigt mingla.

Jag lärde känna Malin Jacobsson på Älsjömässan och hon hälsade på mig i går. Tillsammans har vi ätit en affärslunch och sedan tog jag med henne som min gäst till mitt företag på Norrlands Nation i Uppsala.

Precis när vi kom så hade Anna Lindersson från Bettys inspiration haft en föreläsning om kvinnligt affärsnätverk.

Jag träffade gamla godingar som Lotta Carlberg , som jag kommer att träffa om 3 veckor över en affärslunch. Lotta är min Facebook administratör och har just kommit hem från en utbildning i USA. Jag kommer berätta mer om Lotta Carlberg och vad hon har studerat i USA när tiden är mogen för det.

Min jacka är inte päls då jag är grymt emot päls!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *