premiären av Spindelkvinnans kyss med Özz Nujen & bakom kulisserna

Jag har varit på premiären för Spindelkvinnans kyss och tyckte att denna teaterföreställning var fantastisk gripande och väldigt djup.

Som Uppsalas största bloggare blir jag inbjuden som press på alla föreställningar på Stadsteatern och Stockholm. Jag hinner inte gå på föreställningarna i Stockholm lika ofta, men bor man ett stenkast från Stadsteatern så missar man inga föreställningar.

Intervju live med Özz som jag har gjort

Ni kan gå in här och se min intervju live med Özz Nujen. Jag ger ett smakprov på min mobilapp på mikz.com. Ni behöver bara sms:a VECKOMAGASINET till 72 722 så följer ni mig gratis.

Argentina 1975. Två män sitter i samma cell Molina och Valentin. Molina är homosexuell och avtjänar ett straff för otukt. Valentin är revolutionär och politisk fånge.  För att överleva tristessen flyr Molina in i den glamorösa filmens värld. Allt medan Valentin drömmer om revolutionen och kärleken. Banden mellan dem växer. Liksom Molinas åtrå. Men varför har Molina egentligen satts i Valentins cell? Den slutar på ett sätt som man inte kan föreställa sig och blir överraskad över hur konspirerade alla människor verkar vara och att man inte kan lita på någon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *