Hur du fångar publiken du talar inför!

Jag låter tydligen väldigt monoton i min röst enligt röstcoach Kristina Lund.

Jag har varit på utbildning hos Kristina Lund för att inte trötta ut publiken när jag ska föreläsa. Du får ta del av en klip från Mikz.com här. Krisitna Lund lärde mig hur vad jag skulle tänka på när det gäller mitt kroppspråk och rösten. Jag har även fått lära mig hur jag ska lägga upp ett bra tal för att fånga publiken så att det blir intressant och roligt att lyssna på mig som föreläsare.

För att följa mig skickar du sms VECKOMAGASINET till 72 722 och du följer då mig helt gratis. Ta del av bilder och videoclip med kändisar, pressmöten och mycket mer som du inte kan ta del av här på bloggen.

Detta visste du inte om röster

Legato betyder att en röst är bunden ex musik

Stakato betyder att en röst är obunden

Cecur innebär konstpaus till ex att du först säger hej och tar en paus innan du säger ditt namn. Du andas helt enkelt där emellan.

Det är bra att ta lite pauser när du talar så att folk hinner andas innan du mal på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *