Premiär för Spindelkvinnans kyss 11/10 kl 16‏

Jag blir alltid inbjuden på alla teaterpremiärer i både Uppsala och Stockholm för att jag tillhör press och jobbar numera som frilansjournalist.

Nu på lördag är jag inbjuden till premiären för Spindelkvinnans kyss .

Spindelkvinnans kyss handlar om Argentina år 1975. Två män sitter i fängelset och delar cell. Männen heter Molina och Valentin. En är homosexuell och avtjänar ett straff för otukt. Den andra är revolutionär och politisk fånge. Kanske ska de sitta där för alltid. För att överleva tristessen flyr Molina in i den glamorösa filmens värld. Allt medan Valentin drömmer om revolutionen och kärleken. Banden mellan dem växer. Liksom Molinas åtrå. Vi får även se varför Molina och Valentin råkar sitta i samma cell, kanske har det någon betydelse?

I rollerna: Özz Nûjen och Francisco Sobrado

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *