Bygg ditt eget varumärke ingen annan kan göra det åt dig

Jag är med på omslaget av Pia Anderssons utbildningsbok “bygg ditt eget varumärke ingen annan kan göra det åt dig”.

Jag fick en chock när jag kom till Älvsjömässan och såg en stor bild av mig själv i form av en banderroll.

Jag har nämligen varit en av deltagarna för Pia Andersson när det gäller hennes utbildning 5P till 5P.

Så här beskriver Pia själv sin bok och vägen dit.

Bokens första upplaga om 150 ex är slutsåld. Nu väntar jag på en stor sändning och håller tummarna för att den fortsätter att sälja. Jag har redan genomfört några uppdrag, bland annat till Atrium Ljungberg och har redan hållit i några föreläsningar.  I morgon ser jag fram emot att starta ett nytt längre uppdrag tillsammans med Pharma Consulting Group och i slutet av september är det Bokmässan.

Sprid gärna budskapet om den öppna Varumärkesfrukosten jag håller i en gång i månaden på Sju Helvetesgluggar. Dit får alla komma med egna frågor kring sitt varumärke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *