Så här lägger du upp en schema om du vill spara tid!

Jag och min press & media ansvarige Emelie Andersson brukar träffas inne på mitt kontor i centrala Uppsala och gå igenom vårt schema tillsammans.

Jag brukar skriva in allt  i min mobil för jag har almenacka i den. Även det jag ska handla skriver jag upp och varje gång jag är färdig med shoppandet så raderar jag det som handlar om vad jag ska handla.

Nu har Emelie Andersson ett erbjudande som innebär Köp 1, få 1 på köpet!

Innehåller högvärdigt sojaprotein som är ekologiskt odlat, viktiga vitaminer och mineraler. Maximalt med näring och minimalt med kalorier gör att den passar lika bra som måltidsersättning vid viktkontroll som till mellanmål, proteintillskott efter träningen eller när du helt enkelt är sugen på nått gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *