Jag ska äntligen få träffa en internationell känd medium och healer

Jag har ett stort andligt intresse för det vi inte kan se med ögonen, nämligen känslor med andra ord sjätte sinnet.

Därför vill jag prova medial vägledning som är riktigt känd som jag inte avslöjar namnet på för att vi är  endast 20 personer inbjudna till detta event och invigning. Denna kända medium är utländsk. Den som har bjudit in mig är Sveriges största ekobloggerska Tanja Dyredand. Jag har läst om honom i tidningen Nära och hade en stor önskan om att få träffa honom och nu ska jag få göra det.

Hur vet man om ett medium är äkta enligt mig?

Ett medium ska kunna ge medial vägledning så ska de kunna se var ditt hinder ligger och dessutom kunna se en lösning. För enligt mig så är allt möjligt enligt attraktionslagen. Om ett medium säger att vissa saker inte är meningen så inser jag att de inte har kunskap alls i varken mediumskap eller attraktionslagen. Kan de inte lösa ett problem ska de inte kalla sig medium utan då kan de jobba med något annat. Du kan inte jobba som läkare om du inte kan sätta diagnos eller kan medicinera.

Andevärlden finns på riktigt och attraktionslagen är den enda sanna lag som finns. Det är möjligt att kunna se hinder och det är möjligt att kunna se möjligheter. Detta är sant och det finns de som är äkta och kan hjälpa till med det. Fast det finns även massor som utger sig för att vara medium som bara säger saker de skulle kunna säga till vem som helst.

Ett medium sa till mig “du hade det svårt som barn för att man accepterade inte dig som du var dvs medial”. Denna fras kan man säga till precis vem som helst. Som barn pratade jag inte om medialitet alls så jag förstår inte varför folk gissar sig till saker de tror ska stämma in på alla människor. Sluta gissa utan gå på er känsla i stället lite på er själva. När ni börjar lyssna på er själva då kommer också det som är äkta fram. Hur skulle det kännas om en läkare sa till varenda patient “som barn hände det att du mådde dåligt”? Vilket barn har inte varit sjukt någon gång i sitt liv? Det är till slut bara provocerande när människor säger det säkra före det osäkra i hopp om att de då inte ska göra bort sig. Har du denna rädsla ska du absolut inte kalla dig för medium. Du måste först vara trygg i dig själv annars kan du aldrig hjälpa andra människor. Du blir ett hån mot människor som faktiskt betalar dig för att få hjälp.

Du ska heller inte sia något dåligt och svara ja/nej på frågor. För det finns inga ja/nej svar. Det finns bara lösningar för att nå ett mål. Allt går att lösa och tror du inte det så är du heller inte ett medium och det värsta är att då har du inte förstått ett gram av attraktionslagen. Det är skrämmande med folk som tror sig kunna attraktionslagen och ändå tror sig kunna svara på ja/nej frågor. Enligt attraktionslagen sker precis allt samtidigt. Så om det nu sker hur kan då ett medium säga nej som svar på frågor? Hur kan någon ställa sig över Gud och svara nej på frågor?

Detta sker på eventet
Utöver en presentation och möjlighet att ställa frågor om healing, andlighet och personlig utveckling bjuder vi även på tilltugg och god dryck.
När: 21 oktober Tid: 17.30
Jag kommer i oktober avslöja vem denna medium är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *