Attraktionslagen exklusivt som jag delar med mig av på mikz.com

Jag har nu en mobilapp på mikz.com och jag vill visa er en favorit som jag delar med mig av till mina läsare.

Ni får gå in och se klippet som handlar om attraktionslagen kurs som jag har deltagit i med Anna Åkerblom som föreläsare i ämnet. Det är helt gratis att ladda ner appen och följa mig på mikz.com

sms:a veckomagasinet till 72722 så följer ni mig helt gratis!

I morgon är jag på Älvsjömässan och äter lunch tillsammans med andra uppfinnare och vi alla tillhör Svensk uppfinnarförening. Jag ska på 3 minuter presentera en affärsidé och bli sågad inför flera hundra personer. På kvällen är jag på affärsnätverket Bettys inspiration och minglar med företagare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *