Medium moira moon ger budskap genom automatisk skrift

Medium Moira Moon kör först med automatisk skrift, vilket innebär att det är ditt undermedvetna som tar till pennan och skriver budskap från andevärlden.

Vi ser en uggla vid hennes sida som står för klokhet och visdom. Jag själv i skrift och tal och handling föra med egen visdom och traditioner vidare till andra. Anne ser mer än hon hör och har egenskaper som intutivt hör något men ser något annat läser mellan rader.  Vi ser en god egenskap alltid vara den positiva i svårigheter. Man ser möjligheter i svårigheter. Anna vill väl och strävar att ge mer än ta för man får ändå 10 faldig tillbaka.

Vad kommer till mig nu:

Besvikelse som leder till trygghet som blir bra. Det man känner besvikelse för blir bra. Det handlar om boende gamla boende. Boende pengar och arv.

Känsligt med lyckan i hemmet förhoppning om att allt blir bättre och det blir det. Kärleken ser lite annorlunda ut. Det ligger lite förändring och går in i ny fas får upp vagn. Ett kort som är oroväckande att det har varit svårt.

En arbetssyssla kommer jag att lägga upp på hyllan. Avslutar något i skrivandet och börjar en ny sort skrivande. Det är en positiv avslutande. Ekonomikorten ser bra ut. Håll i pengarna så du har en buffert. Ödesbestämda pengar kontrakt. Det finns ingen oro för pengar det ska synas att man har pengar. Har man siffor på bank så säger attraktionslagen att det kommer mer.

Jag har energi till mig och alla andra. Jag klättrar i arbetet och det jag gör.

Mina egna ord varför jag anlitade Medium Moira Moon igen

Medium Moira moon förutsade något som inträffade för några månader sedan. Detta är första gången något inträffar som ett medium har förutspått därför ringde jag henne igen. Hon är något extra när det gäller att se in i framtiden.

Nu är medium Moira Moons spålinje öppen fram till 23.00.
Du är hjärtligt välkommen att ringa medium på 0939 114 71 21
Kostnad: 14.90kr/min

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *