Jag har missat mitt möte med Hollywood kändisar som Tom Riley och Gregg Chillin

Jag har nog inte förstått hur mycket man måste hålla reda på när man är största bloggaren i Uppsala och jobbar som frilansjournalist. Mycket av mina inbjudningar krockar med varandra.

Jag har haft problem med min mobil som inte kunde skicka mail. Jag trodde hela tiden att jag hade svarat på alla mail. Nu är mobilen fixad så inga fler misstag kommer att ske.

Detta har jag missat och jag känner verkligen att jag går miste om dem.

1) FOX bjöd in till exklusiv pressdag med one-on-one sessions i samband med Sverigebesöket av skådespelarna Tom Riley och Gregg Chillin från den kritikerrosade serien Da Vinci´s Demons den 19 September som jag missade.

2) Nu på fredag missar jag även ….och sen dör man på Playhouse Teater

Den 23 september är det urpremiär för den nyskrivna musikalen SVARTA HÅL – En Kvantfysisk Vaudeville med Charlotte Engelkes och Lindy Larsson på Södra Teatern. Peder Bjurman regisserar tillsammans med Charlotte Engelkes. Musiken är komponerad av Leif Jordansson, med texter av Sophie Holgersson.

3) Lördagen som gick missade jag även premiär för Jumpy då jag hade ett arbetsmöte samtidigt som jag inte kunde boka av.

Komedin har gjort succé på både West End i London och på Örebro länsteater där den hade Sverigepremiär förra året. Emma Bucht regisserar – hon har just avslutat regiuppdrag med bröderna Luuk och föreställningen Får man göra slut med sitt syskon, på Rival i Stockholm. Innan dess regisserade hon publiksuccén Rainman på samma scen med Robert Gustafsson och Jonas Karlsson i huvudrollerna.

4) Missar tjej kväll på slottet dvs uppsala slott i samverkan med försäkringsbolaget Eneman. Vad vore en bal på slottet? Tråkigt eller helt underbart! Vad kan jag säga bättre tur nästa gång med att mina event inte krockar så hårt med varandra. Jag vill ju hinna med allt jag tycker spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *