Få människor till att behandla dig väl genom attraktionslagen

Beroende på vad du förväntar dig av en människor, så får du också det bemötande enligt attraktionslagen.

Folk söker på “få kärlek genom attraktionslagen”, “kärleksmagi genom attraktionslagen”, “bli av med något genom attraktionslagen” och sedan hamnar de i min blogg.

Visst kan du attrahera rätt kärlek och bli av med människor enbart genom attraktionslagen. För att attraktionslagen ska verka till din fördel ska du också tänka i de banor som gör att du trivs med dina relationer. Om jag tänker en tanke om att “den där människan är alltid dryg mot mig”, då är det också den sidan av den människan jag attraherar.

Hur gör man då enligt attraktionslagen?

Du ska uppmärksamma bra sidor hos folk du inte gillar så får du mer av deras positiva sidor. Det fanns en människa en gång i tiden som bara hade negativa sidor enligt mig själv. Jag visste inte hur jag ska försöka se det positiva med denna människa. Nu ser jag något positivt i människan och har därför heller inga längre behov att fundera över varför jag fick sådan dåligt bemötande av denna person. Personens dåliga sidor är inte längre verksam i mina upplevelser. Jag drar helt enkelt in det dåliga med denna person längre. Jag vet att jag aldrig mer kommer att behöva dras med personens dåliga sidor. Detta kommer någon annan människa att dras med så jag missar inget längre med denna människa.

Vill du ha praktiska hjälpmedel för att dra in kärlek i ditt liv förutom attraktionslagen?

Extase Chocolate & Orange Hot Oil är en värmande massageolja som jag också kan rekommendera. Allt med choklad rekommenderar jag för den som söker kärlek eller har funnit den. Lycka Till!

Vill du ha flera tips på så kan du besöka deras hemsida. Allt levereras diskret och det är billigt. Själv skulle jag vilja ha parfymen för jag älskar choklad och jag tror att man blir lyckligare av choklad. Jag kan även bli lycklig av bakelser. Du får dessutom leverans inom 24 timmar.

3 svar på ”Få människor till att behandla dig väl genom attraktionslagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *