För att fånga kunder måste du få dem att känna sig utvalda

Få dina gäster att känna sig speciella genom att lägga ut en röd matta för dem som kliver in.

Alla vill vi kliva in på en röd matta och känna oss utvalda. Detta var något som uppmärksammades av Uppsala Fashion Weekend. Alla butiker fick i gåva en varsin röd matta från Uppsala City som var 2 X 2 kvadratmeter. Nedan ser ni mig hur jag vandra genom hela Uppsala med min röda matta.

Tidigare samma dag åt jag lunch med dessa två tjejer som driver Klara k kvinnligt affärsnätverk i Uppsala & Stockholm.

Nu ska jag i väg på frukostmöte kl 06.30 på Bettys inspiration för att senare i eftermiddag närvara på Silja Lines pressmöte i Stockholm  doftseminarium med Linda Landenberg ombord på MS Silja Serenade.

Klockan 11.30
Värtahamnen, Södra Hamnvägen 46

. Jag är upp över öronen fullbokad och försöker hinna med så gott som möjligt.

2 svar på ”För att fånga kunder måste du få dem att känna sig utvalda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *