Med en skräddarsydd sänggavel kan du sova som prinsessan på ärtan

Sagan om prinsessan på ärtan som fick en sänggavel skräddarsydd.

Sagan handlar om en prinsessa som går vilse i stormen och hamnar i ett värdshus. Hon talar om att hon är en prinsessa, men de har lite svårt för att tro henne. För att testa om hon är äkta lägger de en ärta under hennes madrass för att se hur hon reagerar. En prinsessa kan nämligen inte sova om minsta lilla störobjekt stör henne. De lade dessutom 20 madrasser på varandra och ändå klagade prinsessan över sin dåliga sömn. Hon hade vridit och vänt på sig p.g.a. av den där lilla ärtan. Då blev det bevisat att hon var en äkta prinsessa.

Detta kan du också göra dvs bevisa att du är en äkta prinsessa genom att du kräver att få sova med skräddarsydd sänggavel annars kan din sömn rubbas. För är du äkta prinsessa så kan du inte nöja dig med mindre, eller hur?

På medeltiden kunde inte man göra något åt att prinsessan inte kunde göra något åt sin säng. I dag kan man beställa sänggavel online. Jag kan tänka mig att man hade fina sänggalvar på slottet, men att det inte fanns på denna värdshus som prinsessan hittade hem till.

Vad man skulle kunna göra för att förbättra sagan är att titta på huvudgavlar på och skräddarsy en egen.

Sänggalvarna tillverkas helt unikt för varje enskild kund. Varje kund kan beställa en helt skräddarsydd sänggavel i helt valfri storlek, design samt valfritt tyg, konstläder eller skinn. Finns inga begränsningar för våra sänggavlar, detta gör oss unika inom huvudgavlar.
Eftersom azdesign kundkrets består av arkitekter, inredningsföretag, hotell och privatpersoner så innebär detta att om prinsessan på ärtan skulle beställa en egen så skulle man kalla azdesign.se för hovleverantör.  Det bästa är väl att de skickar tygerna hem till dig även om du inte är en riktig prinsessa. Du kan på det sättet också se om tyget passar in i din övriga inredning.

Har du nedan Specialtillverkad sängram så kan endast din fantasi sätta stopp för vad du ska skapa av den. Hur bekvämt är det inte att offert är kostnadsfritt och att de dessutom skickar hem tygprover till dig. Det är så man gör med kungahuset att allt skickas till dem och de behöver inte besvära sig och besöka några butiker. Tänk att du ska få samma behandling från detta företag och bli behandlad på bästa sätt.

3 tankar om “Med en skräddarsydd sänggavel kan du sova som prinsessan på ärtan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *