Större blogg genom att ställa upp på intervjuer

För mig finns det inget roligare än att ställa upp på en intervju oavsett vem det är som vill intervjua mig.

Detta leder alltid till en större blogg.

Är visa människor lyckligare

Detta är ett av verktygen för att kunna sprida din verksamhet om blogg mm till marknaden. Det kan handla om forskning, utbildning, blogg eller en helt vanlig tidning som vill veta mer om dig. Denna gång handlade intervjun om hur jag ser på visdom och om jag tror att visa människor är lyckligare. Som svar på det så höll jag mig till ett ordspråk om visdom som lyder “livet är redan svårt som det är och för en dåre är det svårare”. Alltså tror jag att en vis människa är lyckligare. Ett annat ordspråk lyder “det hjärnan inte förmår att göra får dina stackars fötter göra”. Dvs har du inte intelligens och kunskap så får dina fötter lida för din idioti och okunskap.

Jag har precis blivit intervjuad av några studenter som studerar psykologi på Uppsala universitet. De spelade in mig på video och den videon kommer att skickas vidare till en tv kanal som kommer ut i vinter som bara handlar om mig.

De följer även min blogg och jag vet att allt med blogg drar till sig fler blogg läsare.

Ett svar på ”Större blogg genom att ställa upp på intervjuer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *