Hur marknadsför du dig på 2 minuter genom pitch?

Jag har varit på PITCH seminarium med Stina Wikner från UIC, som leder, tränar och utvecklar konsten i att övertyga.

Är du en uppfinnare eller en företagare som endast har 2 minuter genom pitch på dig att marknadsföra och övertyga kund/leverantör så finns det vissa knep att ta till.

Stina Winkner är Business Development Advisor hade med sig kepsar i olika färger.  Hon delade ut kepsarna till oss elever. Vi fick var och en ställa och på scen och presentera vår vara/tjänst dvs pitch. Sedan skulle den som har röd keps tala om hur jag skulle kunna representera mitt varumärke bättre. Den med grön keps ska bara tala om vad som var bra med min presentation. En fick sätta på sig löjliga glasögon och den personen skulle föreställa själva kunden/leverantöre. Sedan bytte vi roller.

Pressmöten & affärslunch med kända personer

Nu ska jag i väg på en affärslunch och senare i kväll blir det pressmöte för en ny bil som kommer ut i samband med en modevisning. Kända Peter Siepen och träningsprofilen Mårten Nylén är på plats. I morgon är jag på presslunch igen och denna gång är jag inbjuden av Dominika  Peczynski som förut sjöng i gruppen Army of Lovers. Dominika Peczynski har arbetat/arbetar som sångerska, fotomodell, programledare och entreprenör.

Numera driver Dominika Peczynski PR-byrån Mafioso PR i Stockholm, champagneimporten Fine Bubbles och har skrivit kokboken Östeuropas Kulinariska Hemligheter som fick pris för “Årets bästa etniska kokbok 2009” av Måltidsakademien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *