Uppsala Art Lab vernissage premiär & förhandsvisning av Uppsalas främsta konstnärer

I dag är det premiär på Uppsala Art Lab fina vernissage förhandsvisning av Uppsalas 35 konstnärer. Bland dem finns även min egen konst.

De inbjudna är förutom oss konstnärer är Upplandsradion, UNT, Uppsalatidningen, Biz & Art, Rotary, olika fastighetsbolag som Eva Nedergård samarbetat med, alla konstföreningar och på begäran en reporter på Tidningen Kulturen.

35 Uppsalakonstnärer som ställer ut målningar, foto, tryck, teckningar, hattar, möbler, skulpturer med mera

Jag har nu många namn att kalla mig för när jag presenterar mig. Jag kan kalla mig för frilansjournalist, bloggare, företagare och konstnär. Vi är inte bara en person utan vi har många olika sidor som människor. Det är viktigt att man gör det man tycker är roligt och kan även kalla sig därefter. Gillar du konst så börja måla och kalla dig för konstnär. Älskar du poesi så börja skriv dikter och kalla dig för poet. Det är bara du själv som kan avgöra vad du tycker är roligt och vad du är duktig på. Sedan är det bara du själv som kan sätta en etikett på dig själv. Ingen annan människa kan någonsin tala om för dig vad du ska tycka är roligt eller vad du är duktig på.

Man frågade Donald Trumph hur han kunde lyckas bli en av USA:s rikaste män?

Till svar fick de: Jag blev rikast för att jag sysslar med det som jag tycker är roligast nämligen att bygga hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *